nobody rules over freedom.Idag har jag mått fruktansvärt dåligt, de har känns som om att jag ska börja stor gråta när som helst. Som tur har man världens bästa mamma som stöttaren genom hela dagen.

Just nu har jag precis kört ett 30min pass Funktionell träning och insåg att jag har riktigt usel kondition. Blev helt slut kört efter 10min och igentligen var passet 45min. Ajja träning ger färdigheter.

Annars idag har jag bakat lite Energibollar, Anna Skippet gjorde dom i ett avsnitt av "du är var du äter" och sen hittade jag receptet på en blogg så varför inte prova? Får se om det dyker upp någon bild framåt kvällen...

Natten och jagNu sitter jag här med en kopp te och kan inte sova...hur kommer det sig att jag tycker det är så fruktansvärt skönt att sova på dagen men inte på nätterna som normala människor gör?

Fast det är något med nätter som gör mig lugn, inspirerad och en märklig levande känsla. Jag känner för att skriva, jag känner för att ta fram färger penslar och pennor för att måla ner allt jag känner, jag känner för att sätta mig med gitarren och göra musik och samtidigt fälla några tysta tårar medans jag skapar något. Men inte nödvändigtvis tårar av sorg just då. De släpper lös något som på dagen varit instängt i mitt bröst i min mage.


Och kvar blir jag, bara jag


Upp