Häpnadsväckande TED föreläsning

 
 
 
Så fruktansvärt häftigt. Jag bara satt och fnissade och spärrade upp ögonen för fan så smart han är. Kolla in mer inspererande och lärande föreläsningar på TED.
 
 

Andra Självporträttet

 
Japp jag är inne i en "måla hela tiden med alla möjliga tekniker" period. Fick för mig att måla med vattenfärg skulle vara extremt kul, letade efter färger och penslar i hela huset. Mamma bara suckade och himlade med ögonen och pratade om att min add kickade in. Till mitt försvar var: Hur ska jag veta vad jag är bra på om jag aldrig har testat? med blyets funkar det ju men just vattenfärger kan vara min grej!
Iallafall jag hittade både färger och penslar hos Lovi och Dan som jag snodde. Började lite försiktigt med att bara göra bakrunden med dem resultater har ni ovan. Blev inte super nöjd men jag har aldrig kunnat måla av så det blir likt. 

Doctor Who 10 timmar i sträck

 
Jaa ni jag är inte riktigt som jag ska. Började kolla på Doctor Who igår, la mig sen i sängen runt klockan 22:00 och skulle bara kolla några avsnitt på surfplattan.. 
Jag var helt fast om Tardisen, aliens you name it och dras tillbaka till verkligheten av att Dan's alarm går igång. Snabbt som attans stänger jag ner skärmen och hör Dan muttra 
- Nä Lovi! Jag såg det där! Har du inte somnat än?
 
Hehe ehm ja fastnar jag för något så fastnar jag rejält! Alltså jag kunde inte bara sluta titta. Så himla bra. När jag hade plöjt igenom säsong 1 och David Tennant tog över rollen som Doctorn kunde jag verkligen inte sluta. 
Ja jag somnade runt kl 08:00 och sovit till nu ungefär.. 
 
 
Ja verkligen, thats me...
Upp