Den där galningen i ateljénNu borde jag egentligen sova men pirret i magen håller mig vaken lite för länge. Imorgon flyger vi mot varmare bredgrader! Eller lite varmare än här iallafall. Spanien, Madrid! Kommer bli totally awesome! Ett gäng konstare vandrandes runt på Madridsgator och utställningar. Kanske en och annan nattklubb med tror jag. 


Nu hoppas jag på att bilden inte ser allt för konstig ut då jag bloggar från mobilen men ahja. 

Har haft några fruktansvärt härliga dagar inne i ateljén! Jag började med den längst ner till höger i onsdags. Eftersom vi kommer ställa ut på Linköpings bibliotek den 23 april (tror jag) så kände jag för att göra något nytt. Något kraftfullt, meningsfullt och intressant. Jag ville få fram en rörelse i målningen och en känsla av "spinn" / överflödet av tankar. En stomme av metall och de rörliga delarna. Ja nu flummar jag iväg. Men några kanske fattar vad jag menar.

Hög musik och sen gå bananas. De andra två är gamla saker som jag inte blivit klar med. Sånt som ja jag tröttnat på. Men jädrans vad de åkte på stryk! Kom in i ett "flow" (som om någon såg det skulle de nog ringa psykiatriska akutnr) jag geggade färg på händerna, kladdade, drog på färg och sjöng (ni förstår vad jag menade men den tidigare parantesen va) 

Men jädrans vad bra det kändes. Tips till de som bär på för mycket och vill få det ur sitt system. Agera galna och måla som om det inte fanns någon morgondag! 

Art, Lovi | måleri | |
Upp